delfinafreja

Alla inlägg under augusti 2011

Av delfinafreja - 25 augusti 2011 11:26

Hej på er! Har ni kommit igång i skolan nu? Vant er vid att kliva upp tidigt igen? Det har inte jag kan jag meddela. Skolan knallar på som vanligt igen, vi fick våra nya skåp idag men jag känner fortfarande inte att det riktigt har börjat. Kanske kan det bero på att jag är så sjukt hängig, den här huvudvärken tycks inte vilja släppa och imorse vaknade jag med något otroligt ont i halsen. Jag tror jag är påväg att bli sjuk..

Nåja, nu börjar vi snart internationell ekonomi. Ta hand om er!
 PUSS 

Av delfinafreja - 24 augusti 2011 22:04

 
When you're gone 
The pieces of my heart are missing you 
When you're gone 
The face I came to know is missing too 

Av delfinafreja - 24 augusti 2011 20:44

Hej på er! Nu är jag hemma igen efter mys med fina vänner och lite fotbollslir. Man blir rätt sugen nu. Vet bara inte hur jag ska göra med lag, seriöst..

Hur som helst så mår jag bättre nu i alla fall! Ont i halsen och fortfarande huvudvärk men kroppen känns bra och jag kallsvettas inte längre. Det måste väl vara positivt! För inte kan jag gå och bli sjuk inför helgen! 

Jag är bättre än dem. Och ser du inte det så är det din förlust.

Av delfinafreja - 24 augusti 2011 16:48

Ja om det vore så enkelt alla gånger att göra som rubriken lyder.. Jag är nu inne på dag tre att må skitdåligt.. Vet inte alls vad som är fel, bara att jag kallsvettas och har dunkande huvudvärk, KONSTANT!

Men jag är inte bitter. Man lever bara en gång och jag tänker leva fullt ut. Så om någon timme eller så drar jag iväg och kollar fotboll med en mycket kär vän. 

PUSS

 

Av delfinafreja - 24 augusti 2011 09:08

God morgon världen! Just nu sitter jag i biblioteket i skolan. Har ingen lektion förns om en timme eller så..  Känner mig fortfarande hängig och har en fruktansvärd huvudvärk men vad fan, sova kan jag göra när jag dör. Nu laddar jag för internationell ekonomi osv. Insåg alldeles nyss att jag slutar klockan två idag. Skönt enligt de flesta men tyvärr inte jag. Min buss går inte hem förns fyra. Helt fucking grymt.. En aning ironisk. 

 

Av delfinafreja - 23 augusti 2011 22:00

Sjuk.. Huvudet sprängs nog snart. Kroppen gör ont, varje centimeter av den. Och jag vill för tillfället bara dö. Huvudet gör ont och tankarna bara far omkring. Jag vill ha tillbaka tystnaden, lugnet. 

Men det var försent för länge sen.


Av delfinafreja - 23 augusti 2011 18:01

.. eländiga måendet och den här hemska klumpen i hals och mage och går och lägger mig för kvällen. Det onda i både kropp och själ måste bort nu. Godnatt.

Av delfinafreja - 23 augusti 2011 17:32

Hej alla läsare! Ännu en dag har passerat på första skolveckan och imorgon börjar skolan på allvar. Men det ska nog bli kul, vi får en ny lärare i matte (THANK YOU GOD) och det är särskilt tur eftersom vi börjar med matte B nu. Vi börjar också läsa internationell ekonomi. Så det blir två nya lärare att lära känna! 

Dagen har gått ganska så fort, var som ni vet på Vallby. Hade kul med klassen och det var väl det som var meningen med allt. 

Det bästa med dagen var nog min klunk av den här. Portello är fan bäst!

Här ser ni brudarna med stort B! Lika förtjusta i Portello som jag.. Mmmmm!




Presentation


Never gonna know if you never even try.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar






Ovido - Quiz & Flashcards