delfinafreja

Alla inlägg under juli 2011

Av delfinafreja - 27 juli 2011 23:51

Hej hej. Hoppas allt är bra med er, med mig är det helt okej. Känner mig lite allmänt hängig och nere och har känt så de senaste veckorna faktiskt.. Kan det vara att skolan närmar sig kanske? Nu har jobbet kommit igång ordentligt i alla fall och jag känner mig väldigt säker med allt jag gör. Skönt det eftersom det ändå är en hel del saker att stå i där jag arbetar.

Dagen har varit lugn så jag har haft mycket tid till läsande. Lyckades läsa ut boken jag nämnde i tidigare inlägg! Har nu börjat på uppföljaren, "Idun, sagan om Valhalla". Den inledde dock inte något bra. Efter första boken som handlade så mycet om kärleken mellan Freja och Tor blev andra bokens inledning en besvikelse.. Jag vill läsa om deras kärlek och lycka men nu hatar de varandra... Usch och fy hur kärleken ska krångla jämt. 

Hur som helst, det är dags för mig att sova nu. Ska upp tidigt imorgon bitti också tyvärr.. Två jobbdagar kvar till helg, Sju jobbdagar till och sen är jag klar för sommaren. Underbart!

God natt med er!

Av delfinafreja - 25 juli 2011 22:28

Hej där. Jobbat idag, lugn dag och det var väl tur det. Datorn krånglade sig idag igen.. Hoppas den rycker upp sig till imorgon. En dag avklarad, nio dagar kvar! Allways look on the bright side, eller vad är det man brukar säga? 

Efter jobbet åkte jag förbi mitt hjärta, han kom hem från Sälen idag så passade på att mysa lite med honom innan jag åkte hem igen. 


Förresten, tänkte bara skriva lite snabbt om att jag har börjat läsa en bok. Hade tråkigt en dag och insåg att jag hade massvis av böcker som jag aldrig läst klart. Den jag läser nu hade jag nog läst tre sidor ur tidigare. Nu när jag jobbar och dagarna blir rätt långa och tråkiga är det ett jättebra sätt att fördriva tiden på! Väldigt avslappnande också!

Tillbaka till boken, namnet på boken är "Freja, sagan om Valhalla" och den utspelar sig under vår egen forntid. Författarinnan, Johanne Hildebrandt berättar i boken om hur det kunde ha varit på den tiden och var ifrån vi kan ha fått våra forna gudar och gudinnor så som Freja, Tor, Frej, Oden och massa fler. 

Det är en väldigt spännande bok och hittills har jag kunnat läsa om det mesta, intresserad av forntiden som jag är så tycker jag självklart att det är extra kul att läsa. Men den innehåller så mycket mer, kärlek, spänning, historia, skräck, sorg, ja verkligen det mesta! Jag är helt såld på boken och har svårt att lägga den ifrån mig. Förväntar mig att efter mina två veckors arbete ska den vara utläst! Hihi. 

Nej nu ska jag läsa några sidor innan jag somnar, med det säger jag god natt och kolla in imorgon igen! Puss!


 

Av delfinafreja - 24 juli 2011 23:41

God kväll på er! Tänkte bara skriva ett kort god natt till er eftersom jag nu ska ta och lägga mig och ladda inför jobbet de två kommande veckorna. Så imorgon kliver jag upp kvart över 6 för att staka pannkakor och sen bege mig mot ett 7-timmarspass. Ca fyra veckor sommarlov kvar, två jobbveckor och sedan blir det två fullpackade veckor av att träffa en hel del saknade vänner! Fick igår kväll ett samtal av en mycket god vän som jag inte träffat sen nyår, attans vad jag önskar man sågs mer ofta! Planerade i alla fall in att träffas kommande veckor. 

Äkta vänskap innebär att hur sällan ni än träffas tar man alltid upp där man var när man sågs sist. Även om det gått år sen sist. En riktig vän följer dig livet ut. 


God natt med er!  

Av delfinafreja - 23 juli 2011 22:14

Hej hej. Dagen, ja den har varit mysig. Släkten var hit på fika och god mat. Det blev en massa ståhej, jättetrevligt. Tur med vädret hade vi också! Enligt väderrapporterna skulle det regna hela dagen, vi har haft strålande sol och en galen värme! Så otroligt skönt! 

Kunde dock ha varit bättre nyheter i media. Massmorden i Oslo kom verkligen som en chock igår! Idag var det inte lättare när det står om hur över 85 ungdomar blivit skjutna till döds i över en och en halv timme. Det är så fruktansvärt att något sådant här kan hända. Så nära inpå och så enkelt. Att en människa kan klä ut sig och få möjligheten att lura ungdomar till att tro att de är säkra. Det är så fruktansvärt. Det ska inte kunna hända! Hela dagen har jag läst i diverse tidningar om hur överlevande berättar om vad som hände. Det gör ont i hela kroppen, särskilt när de inte var allt för många år äldre än mig själv. Mina tankar går till nära och kära som just nu måste gå igenom ett helvete rent ut sagt och till hela Norge. Jag undrar verkligen vad som håller på att hända med världen. Ska vi aldrig kunna gå omkring och känna oss säkra..(?) 

Imorgon då, ja då ska jag bara ta det lugnt. Sista dagen innan två veckors jobb och jag ser faktiskt fram emot det! Ska bli skönt att komma igång med lite rutiner på dagarna och samtidigt tjäna lite pengar! När jag väl jobbat klart har jag ungefär två veckors härligt sommarlov kvar så då ska det njutas!

Lillebrorsan ville se äldre ut än sina 15 fyllda och med glasögonen på så såg han rätt vuxen ut måste jag säga..   

  

Puss!

Av delfinafreja - 23 juli 2011 12:03

Hello guys. 23 juli, lillebrorsan fyller som sagt 15 idag. Imorse väckte vi honom med sång och presenter, han fick bara en av mig då. Haha, han blev så generad när han öppnade presenten! Jag var in och hämtade ett paket kondomer på UM igår, tyckte att det var en passande present till en kille som fyller byxmyndig? Eller vad säger ni?    

Nu är det dags för mig att göra mig i ordning och fixa lite här hemma, snart får vi gäster! 

Take care!

Av delfinafreja - 23 juli 2011 01:29

01.29 är klockan. Jag sitter klarvaken framför tvn, de visar filmen "En djävulsk romans" på 4an. Helt okej film enligt mig. Jag är inte trött, vet inte vad fan jag ska göra. Haha..

Lillebrorsan fyller 15 idag så har redan grattat honom! Kanske ska slå in hans presenter nu när jag ändå är pigg och vaken? Vad tycker ni? 

Aja, ska stänga av tvn nu i alla fall, ute åskar och blixtar det så får unerhålla mig med att räkna blixtar. Haha vad kul man kan ha. 

Nöff nöff allesammans, god natt med er!

Av delfinafreja - 22 juli 2011 19:26

Tjena. Dagen har varit rätt seg, imorse vaknade jag hos Filip, det åskade som bara den och regnet verkligen öste ner! Var inte lätt att somna om till det ljudet.. Haha. När jag kom hem gjorde jag mit i ordning och sedan gav sig familjen ut mot stan. Släppte av lillebrorsan på golfbanan och sen begav vi oss för att köpa lite presenter och kolla lite annat skoj. Själv fick jag med mig ett par jättesköna mjukisbyxor och en rosa vattenflaska hem. 

Nu ska vi snart gå över till grannarna och grilla, nu när vi äntligen fått lite sol och värme igen! Till kvällen passar den allt på att titta fram.. Haha 

Det blir alltså en lung hemmakväll, det behövs det också ibland! 

Ta det lugnt allihop! Puss


   


Av delfinafreja - 22 juli 2011 09:51

God eftermiddag gott folk. Spenderade gårdagen på stan, hittade efter lite shopping åt mig själv även presenter till lillebrorsan. För hoppningsvis blir han glad!

Själv fick jag med mig lite smått och gott, lägger in bilder här nedan.

Efter stan begav jag mig mot älsklingen, idag åker han till Sälen så jag ville träffa honom innan han åkte. Lika bra att han åker kanske, jag jobbar ändå hela nästa vecka.. Jippi.

Här kommer bilder på det jag köpte igår, ni får ta hänsyn till den dåliga kvaliten på bilderna, ny kamera ska införskaffas när lönen kommer in. Så mobilbilder får duga for now. Haha.. 


       

Bild nummer ett, kofta från Cubus 75kr 

Bild nummer två, väska från Monki 60kr

Bild nummer tre, tunn jacka/kavaj från Monki 60kr

        

Bild nummer ett, strumpor från H&M 30kr

Bild nummer två, tofs från Gina tricot 5kr

Bild nummer tre, tublinne från Gina tricot 49kr


Presentation


Never gonna know if you never even try.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<<
Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar






Ovido - Quiz & Flashcards