delfinafreja

Alla inlägg under september 2011

Av delfinafreja - 8 september 2011 19:28

När allting runt omkring dig börjar snurra allt fortare och fortare. När den där barnkarusellen du en gång klev på - du vet den där med hästar och elefanter man kunde sitta på - nu har övergått till den värsta av berg-och-dalbanor du någonsin kunnat föreställa dig. Tankarna for omkring i huvudet, du kan inte längre se klart. Det fortsätter att snurra, fortare och fortare. Nu ser du ingenting alls längre. Du känner ingenting annat än illamående och ett stort behov av att kräkas. Du blundar. Försöker att ignorera varje känsla inom dig, varje tanke, varje önskan. För du vet att, du kommer aldrig komma av den här karusellen levande. Det finns ingen som kan stanna den för dig. Dina enda alternativ är att sitta kvar där på din elefant, hålla i dig för allt vad du är värd eller så släpper du taget, släpper helt enkelt.. 


Av delfinafreja - 8 september 2011 16:32

Åh vad jag faktiskt saknar mitt långa hår.. Jag har en aning svårt att bestämma mig angående det här sketna håret. Är det kort vill jag ha långt, är det långt vill jag ha kort. Är det lockigt (vilket det för det mesta är) då vill jag ha platt och de få gånger jag faktiskt har platt, då är det så fuktigt ute så jag önskar jag hade haft lockigt iaf.. 

Av delfinafreja - 8 september 2011 16:20

Tjenixen! Ligger i älsklingens säng för tillfället, och snosar lite framför film. Jag slutade mycket tidigare än honom idag så jag åkte hit i stället för att vänta på honom, hihi. Busigt av mig. Nej jag tänkte nog inte skriva så mycket mer för tillfället, såg precis klart en supermysig film "Center stage turn it up" hette den och nu ska jag börja med någon annan. Måste fördriva tiden på något sätt.

Take care!

Av delfinafreja - 8 september 2011 11:49

Suck.. Tiden går ohyggligt långsamt idag. Slutar vid ett men innan dess ska vi ha internationell ekonomi, så otroligt segt. Sen i alla fall, bär det av hem till älsklingen igen. Där spenderar jag natten!

Nej nu borde vi börja så jag avslutar här.

PUSS! 

Fotot är taget den här midsommaren. Underbara kväll.

8/9

Av delfinafreja - 8 september 2011 09:28

God morgon! Sitter för tillfället på historia lektion och pluggar inför något skumt prov vi ska ha om några veckor. På olika historiesyner, själv har jag arbetat om något som kallas "history from below". 

Natten spenderades hos älsklingen, vi hade hela huset för oss själva då hans familj är på hockeycup. Mysigt! Jag tog bussen hem til honom, eller bussen gick en annan väg men gullig som han är så kom han och hämtade mig med cykel hihi!

Mindre roligt var det att få ett pling på mobilen från Expressen kort därefter, där det stod om flygkrashen i Ryssland där ett helt hockeylag där vår egen Stefan Liv spelade med fanns ombord. 

Igår efteremiddag avled alltså vår svenske hockeymålvakt, Stefan Liv. I varje tidning står det idag om vad han har betytt för hockeyn, hur han var som person och hur saknad han kommer vara både på och utanför planen. Det är så fruktansvärt att något sådant ska kunna hända. Att ett plan störtar ska inte behöva hända, aldrig någonsin. 

Mina tankar går till nära och kära till alla drabbade, särskilt till Stefans familj och jag är nästan säker på att hela hockey-Sverige känner detsamma. 

Vila i frid, Stefan Liv och alla de andra som omkom i denna hemska olycka.

 

Av delfinafreja - 7 september 2011 11:54

Sitter i biblioteket och väntar på att engelskan ska börja.. En timmes lunch har snart gått men jag var inte hungrig, åt så sen frukost med tanke på sovmorgonen vi hade. En skål havregrynsgröt med mammas egengjorda lingonsylt, det är tunga saker det! Så det är inte så konstigt att jag fortfarande är mätt.

That's it for now, later people!


Av delfinafreja - 7 september 2011 11:35

Regn, regn och återigen regn.. Suck.. Att vakna upp till spöregn gör att hela dagen blir fel. Genomblöt innan man ens kommit ner till bussen och väl framme i skolan ser man ut som man stått med kläderna i duschen. Hemskt helt enkelt.

Hittade heller inget paraply imorse ELLER någon regnjacka. Men en snäll lillebror som man har fick man låna hans! Kärlek!

Däremot kan det gärna regna på kvällarna, eller söndagar. Då man kan sitta hemma hela dagen och mysa med en kopp te eller så, då uppskattas verkligen regniga dagar!

 

Såhär snygg var i alla fall jag när jag åkte mot skolan imorse!     

Av delfinafreja - 6 september 2011 19:10

   

Hej hej! Just nu sitter jag på rummet, har precis vaknat till liv efter att ha legat framför tv:n och myst framför lite "Grey's Anatomy". Försökte coola ner mig lite efter dagen som gått. En riktigt upp-och-ner-dag har jag haft.. Skolfoto, dryga lektioner, dryga människor och sen är det dessutom min och pojkvännens dag idag. Två år och åtta månader.

Nu ska jag snart käka lite, sen tänker jag faktiskt gå och lägga mig tidigt ikväll! 

PUSS

Presentation


Never gonna know if you never even try.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar






Ovido - Quiz & Flashcards