delfinafreja

Alla inlägg under september 2011

Av delfinafreja - 25 september 2011 16:06

Tjenare tjenare! Har inte fått så mycket gjort när det kommer till pluggandet idag.. Suck. Men jag har en tendens att få en jävla massa saker gjorda framåt kvällen. Hm, om det är en bra vana eller inte är väl något som kommer visa sig med tiden. Hittills har jag klarat det väldigt bra i alla fall. 

Hur som helst, nu ska jag fixa lite käk och baka en äppelpaj. Mums. 

Det blir lite spagehtti och köttfärsås och ja som jag nyss skrev, äppelpaj (a lá Jennie) haha! 

Kommer bild på mitt konstverk senare! 

Hej så länge!

Av delfinafreja - 25 september 2011 09:34

 




Av delfinafreja - 25 september 2011 09:20

God morgon! Har varit vaken sen sju.. Inte för att jag var eller är pigg, utan för att min käre älskling var tvungen att gå på någon dommarutbildning klockan åtta. Visst kunde jag ha legat kvar i hans sjöna, varma, stora säng och tagit bussen hem halv elva men jag kände att jag hellre kom hem faktiskt. Det är inte samma sak att ligga i hans säng när inte han är där.

Nåja, jag har inte kunnat sova något sen jag kom hem i alla fall. Såg klart filmen "Hall pass" och den var faktist rätt kul. Nyss vaknade resten av familjen till liv och självklart är det jag som blir lidande för deras jävla bakfylla.. Skylla allt på den enda som inte varit hemma i helgen, det är en alldeles utmärkt plan tycker de..

Så ja, resten av morgonen spenderas inne på rummet, i hopp om att de INTE kommer in och gormar om några fler skitsaker.

Hur har eran helg varit? - Själv har jag haft en mysig helg, älsklingen och jag behövde en helg för oss själva. Verkligen lugn och ro för oss själva.

Nu slår jag på ännu en film och därefter återupptar jag mitt pluggande inför kommande helvetesvecka!
CIAO 

Av delfinafreja - 24 september 2011 13:08

God förmiddag gott folk. Sitter för tillfället ute på verandan och myser i solen med en stor kopp latte i handen och datorn i knät. Tänkte ägna dagen åt lite pluggande. Har matteprov nästa vecka, samt så ska min bok på engelskan vara utläst på tisdag. "Prov" på den också, vilket inte känns vidare lockande med tanke på att jag läst 13 sidor av 400.. Sen är det alla andra småläxor som måste fixas, så som tyskan, samhällen, svenskan osv. 

Känner att min kommande vecka verkligen kommer ta på mina krafter.

Nåja, imorse hann jag i alla fall med lite träning. Cykla fyra kilometer och därefter var det på med joggingdojorna och ut och springa runt ön. Skönt. Coopertestet på tisdag så all träningsmöjlighet som ges är viktig. 

Nu ska jag fortsätta med pluggandet så jag blir färdig någon gång. Ser fram emot ikväll. 

PUSS

 

Av delfinafreja - 22 september 2011 19:43

Så oerhört roligt att det finns människor som bara måste? Har fått kommentarer av någon idiot, från samma ip-adress, där dom skriver några helskumma saker? Utger sig för att vara någon annan och påstår helt konstiga saker. Herre gud, det finns människor till allt. Nåja, mycket ska man se innan man dör. Synd för denne person bara att jag nu efter mycket om och men har lyckats spåra dennes adress och vet precis vem det är. 

Så från och med nu, är ett antal ip-adresser blockerade från min blogg.

Så otroligt tråkigt att det finns människor som inte har något riktigt jävla liv, haha! 

Av delfinafreja - 22 september 2011 18:31

Hej! Torsdag idag vilket innebär att det är fredag imorgon! Logiskt va? Skolan bestod av lite tyska följt av historia. Därfter var min "skoldag" slut och jag begav mig vidare mot Fryx. Liten gymnasiemässa där och vi fick ragga till oss några 96or till Carlforsska, haha. 

Imorgon har jag sovmorgon till tolv, känns helt okej! Sen är det äntligen helg igen. Can't wait.

Måste bara tillägga en sak som hände igår kväll! När jag kom hem, vid tio-tiden, kröp jag direkt ner under täcket för att sova. Efter en kvart ungefär hör jag någon tassa omkring utanför mitt rum, blev en aning nervös och klev upp och såg att det var mamma. Hon sa att någon stod uppe vid bilarna och lyste med en ficklampa.. Läskigt?! Så jag stod och höll utkik med henne och då plötsligt ser jag ett starkt ljus, snurra fram och tillbaka över bilarna, tomten, upp mot grannarna. Jag blev sjukt jävla rädd! Trodde det var någon läskig typ som letade efter en olåst dörr för att råna någon! Så mamma och jag stod och spejade, och spejade. Tillslut såg vi en kille komma springandes och lysa ner mot oss och upp mot grannarna och göra så ett antal minuter. Jag var skiträdd! Men efter ett tag blev det mörkt, och jag var så trött att jag orkade inte kolla längre. Så jag gick och lade mig. I hopp om att ingen pervers typ skulle lysa in i mitt rum eller något. Haha.. 

Vilken kväll jag hade i alla fall.. Nu ska jag fixa lite käk, brorsan och jag är ensamma hemma ikväll. 
PUSS for now! 

Av delfinafreja - 22 september 2011 09:00

From this to that.

Av delfinafreja - 21 september 2011 18:25

 

-Dress for today- 

Hej hej. Idag har jag inte haft någon internetanslutning i skolan och imorse hann jag helt enkelt inte blogg någonting. Dåligt jag vet men så kan det gå ibland. Just nu är jag bara rätt så för mycket trött för att skriva något längre inlägg men kan försöka ordna till imorgon eftermiddag. Då hela dagen spenderas på Fryxellska skolan med Acke, vi ska representera skolan och Europaprogrammet. Ska väl bli rätt kul. 

Kommer alltså inte ha med mig datorn imorgon så som sagt, uppdatering kommer imorgon eftermiddag.

PUSS


Presentation


Never gonna know if you never even try.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar






Ovido - Quiz & Flashcards