delfinafreja

Alla inlägg den 4 september 2011

Av delfinafreja - 4 september 2011 20:51

Hej där! Här sitter jag nu, i soffan och har precis sett första avsnittet av årets Idol. Alltid lika kul att se de allra första programmen eftersom det är då alla idioter kommer fram! I slutet kan alla sjunga och då handlar det bara om att vara bäst men nu i början, det är då det är som roligast! Så tycker i alla fall jag, vad tycker ni själva? Brukar ni följa Idol, eller gör ni som mig; ser från början och sen lessnar under vägens gång men kommer tillbaka till slutet?

Jaja, i år har de två nya medlemmar i juryn. En av de är Alexander Bard, han visar från start att han kommer vara hård och ärlig och det gillar jag starkt! 

 

Av delfinafreja - 4 september 2011 17:52

Tjenare! Hur står det till såhär en söndag kväll? Tar ni det lugnt inför den kommande skolveckan? Det gör jag.

Har fått finbesök utav världens bästa mormor och morfar och vi har haft det supertrevligt, nyss åt vi god mat och morfar fick öppna min och lillebrorsans present till honom. Han blev rätt så förvånad men också väldigt glad när han fick ett paket med fem olika paket inuti, haha! Han fick några slipsar och blev så himla glad! Nu har jag dessutom lovat både honom och mormor att jag ska ta mig tiden och komma över till dem snart och hjälpa dem med lite finesser på deras dator. Min ortoligt söta mormor har köpt en ny kamera så nu ska jag hjälpa dem få ordning på bilderna på datorn! Det var ett väldigt uppskattat förslag kan jag meddela er, om ni har svårt att komma på presenter till era mor/far-föräldrar. 

Nu ska jag gå ut på verandan och vara social igen, snart blir det tårta! 

PUSS!

Av delfinafreja - 4 september 2011 09:09

God morgon, god morgon! Inatt har man inte fått mycket sömn inte.. Till en början så har jag fortfarande en helvetes hosta! Vilket har lett till att jag nu har väldigt, väldigt ont i magen och ryggen. Hostar så jag får ont verkligen, och det suger! Men min snälla mamma åkte in och köpte hostmedicin till mig igår kväll. Och den var inte alls lika äcklig som den jag fick hos Filip! Men faktum är dock att hur god en hostmedicin än smakar så smakar det ta mig fan ALDRIG gott! Det kan gå att svälja utan att spy, men usch, eftersmaken blir lika vidrig för det...

Nu är jag i alla fall trött på att hosta! Om någon timme drar jag in till stan för att leta födelsedagspresent till världens bästa morfar som fyller år imorgon!

C YOU! 

        

Presentation


Never gonna know if you never even try.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar






Ovido - Quiz & Flashcards